HARDY'S VR Shiraz 13% 3L (Påfyllt den 10.2023)

3 L / Hardy´s

I lager

Beskrivning
HARDY'S VR Shiraz är ett bevis på den rika och robusta karaktär som Shiraz-druvan, även känd som Syrah, tillför vinframställning. Denna populära druvsort kommer ursprungligen från Frankrike och har hittat ett bördigt hem i södra Australien, där de idealiska odlingsförhållandena hjälper till att producera ett vin med en djup och tilltalande profil.

Perfekt till kötträtter, grillrätter, kryddiga rätter och pasta. Bör serveras vid en temperatur mellan 16-18°C.

Nettoinnehåll: 300 cl
Alkoholprocent: 13 %
Område: South Australia
Land: Australien
Druvsorter: Shiraz (Syrah)
Rekommenderas till: Kötträtter, grillrätter, kryddiga rätter, pasta
Smak: Kraftfull och mjuk, med fruktiga toner av bär och plommon
Typ: Rött vin
Torrhetsgrad:
Serveringstemperatur: 16-18°C
Innehåller sulfiter: Ja

Smakprofil:
Med moderna vinproduktionstekniker har vi lyckats skapa ett vin som balanserar styrka och mjukhet. Den presenterar en läcker palett av fruktiga toner, dominerad av bär och plommon, som smälter elegant med vinets övergripande karaktär.

Beskrivning:
HARDY'S VR Shiraz är en idealisk följeslagare till en mängd olika rätter, från robusta kötträtter och grillar till kryddiga utmaningar och närande pasta. Servera HARDY'S VR Shiraz vid en temperatur på 16-18°C för att optimera frisättningen av dess rika aromer och njuta av dess fulla potential. En hyllning till HARDYs engagemang för kvalitet och innovation inom vinframställning, detta vin erbjuder en autentisk smakupplevelse som berikar varje måltid och varje sammankomst.
Mer information

Fabrikant

Accolade Wines Limited Accolade House,The Guildway, Old Portsmouth Road,GU3 1LR Artington, Guildford, Surrey,GB